Храм Свв.Ольги і Єлизавети
Українська Греко-Католицька Церква, м.Львів, пл.Кропивницького 1, тел. (032)2334073, email: [email protected]
"Віддаймо славу Тому, Хто дає свій страх у наші серця: Він бо вчить чоловіка розуму (Пс. 93, 10). Острах Господній — початок мудрости (Прип. 1,7)." (Св.Єфрем Сирійський)

В УГКЦ закликають молитися за подолання коронавірусу

Переглядів: 85Коментарі: 0
Новини Церкви
В УГКЦ закликають молитися за подолання коронавірусу

Такий заклик зробили у Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я УГКЦ.

“Слава Ісусу Христу!

Сьогодні Україна, як і цілий світ, переживає поширення нової небезпечної інфекції коронавірусу COVID-19.

Християни України та наша Греко-католицька Церква співпереживає з усіма, які захворіли, перебувають у небезпеці або втратили своїх рідних від цієї хвороби.

Насамперед Українська Греко-Католицька Церква закликає до особистої та, по можливості, спільної молитви за витривання у цей складний час та Боже змилування і подолання цієї хвороби.

Воднораз, ми повинні і самі докласти зусиль, щоб запобігати поширенню епідемії, насамперед дотримуватися рекомендацій: Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міністерства охорони здоров’я України, місцевих санітарних та епідеміологічних служб.

Необхідно стати тими, які поширюють тільки перевірену інформацію, не впадають у паніку та відчай, проявляють уповання на Боже милосердя і провидіння та готові приходити на допомогу тим, які її потребують.

Варто особливо звернути увагу ще на такі речі:

– При підозрілих симптомах обмежити своє спілкування з іншими до мінімуму, не відвідувати місця скупчення людей та якнайшвидше звернутися до сімейного лікаря;

– При відвідуванні храму звернути увагу більше на духовне єднання із Христом Господом, не настоюючи на цілування ікон, реліквій чи інших побожних речей;

– Дотримуватися особистої гігієни, особливо гігієни рук, часто їх миючи відповідно до рекомендацій МОЗ, або дезінфікуючи відповідними засобами;

– При прийнятті Святого Причастя всіляко уникати торкання устами ложечки;

Пам’ятаймо, що будь-які випробування, які допускає нам Господь, переважно є наслідком нашого блукання далеко від Нього. Та у своєму милосерді Він, сповнений любов’ю, завжди перебуває поряд із хворими, немічними і тими які потребують його ласки.

Він є єдиним і правдивим лікарем душ і тіл.

Тому єднаймося у молитві під час цього Великого Посту, щоб у покаянні він відкрив нам правдивий шлях, щоб вчені винайшли ліки від цієї хвороби, а всі ми прославляти його милосердя.

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров‘я

_ с.Севастіяна Карвацька”.

Джерело :Духовна велич Львова

Залиште коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question

(Щоб коментувати анонімно, введіть ім'я і символи внизу).Анонімні Коментарі буде опубліковано після перевірки.
Зареєструйтесь тут, щоб отримати відповідь на e-mail. Як реєструватися читайте тут

Ви можете увійти під своїм логіном або зареєструватися на сайті.

(Обов'язково)